Seniorenreis naar Tremelo en Averbode

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

  • dinsdag 20 september 2016 07u45 - 20u30
Kerk Zaffelare - ZAFFELARE DORP , 9080 ZAFFELARE
Seniorenreis naar Tremelo en Averbode met hoogtepunten : Bezoek aan Sven Nijs Cycling Centre, pluimveebedrijf Ellen Vaneynde, geboortehuis Pater Damiaan, Averbode en bezoekerscentrum het Moment
Beste senioren,



Graag stellen we u onze seniorenreis voor 2016 voor. Dit keer richting Kempen, waar we enkele gloednieuwe toeristische attracties bezoeken in dorpen, wiens naam ons zeer bekend in de oren klinkt.

Vanuit de startplaats rijden we naar Baal, waar we na een koffie een kijkje nemen in het Sven Nijs Cycling Center. We krijgen een rondleiding in het gloednieuwe bezoekerscentrum. Ook bezoeken we in de buurt het pluimveebedrijf van Ellen Vaneynde, de dame, die in 2013 de titel van Schoonste Boerin in de wacht sleepte. Ook staan we even stil bij de figuur van Pater Damiaan, die ook in Tremelo geboren is.

Nadien gaan we middagmalen en we kozen een heerlijk driegangenmenu in de buurt.

Vandaar rijden we richting Averbode, waar we geleid bezoek brengen aan de majestueuze abdij. We krijgen een filmpje te zien over de producten die daar worden gemaakt en maken een rondleiding op het terrein. Achteraf houden we halt in het bezoekerscentrum op de site Het Moment. We nemen er ook een broodmaaltijd.  Nadien keren we huiswaarts.

Praktisch

Voor wie
Senioren
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Zeveneken
Meer weten?
Prijs
€ 55,00
Inschrijven kan enkel door overschrijving van het totaalbedrag op het rekeningnr BE74 7374 1361 4107 seniorenwerking Lochristi met vermelding van ?reis 20 september - Averbode' en de namen van de deelnemers.
Reservatie
verplicht
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

0473 933110

Meer activiteiten